Количка
Sad Face Icon Нямате добавени продукти в количката!
Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Любомир Жечев – журнаГлист или прост(о) трол


TheHammerOfGod
14 5 Член от: 18 ное 2021
Публикувано на 14 апр 2022

Ако един Любчо прилича на отрепка,

говори като отрепка,

държи се като отрепка,

манипулира и лъже като отрепка,

то най-вероятно Любчо си е абсолютна отрепка.

 

Този пост е „вдъхновен“ от поредното „изпускане“ на Любомир Жечев в мрежата, от което може да се отвратите тук: https://www.youtube.com/watch?v=iX7ZIHKKWGY

 

Трудно ми е да коментирам тази „личност“, придържайки се към добрия тон, защото емоциите, които предизвикват с облъчването си подобни индивиди, са меко казано негативни. (Грешката е вярна, „излъчването“ му е радиационно).

Въпросният Любчо, който иначе никой не би забелязал, от години дава мило и драго да привлече вниманието към себе си на чужд гръб. След последния му чудовищен провал и себе-унижение, докато се мъчеше да злепостави Киро Брейка, сега е решил да се завърне ударно на сцената, като се хвърли във висшата лига срещу Цанов.   

Ако трябва да съм честен, лично на мен Жечката ми е тотално безинтересен и единствената причина да му обръщам внимание, е влиянието му върху част от неориентираната аудитория, но най-вече това, че представлява прекрасен образец за начина, по-който системата манипулира простолюдието.

А именно – харесват си някой доказан идиот (като въпросното същество), чиято продукция влияе дегенеративно на мозъчните клетки и започват ударно да лансират клиповете му. След като с времето натрупа достатъчно публика, намират начин контролирано да го стимулират в каква посока да „твори“.

Както виждате клипове на тази подлога (която има наглостта да нарича другите така) са винаги про-западни и изцяло защитават официалната пропаганда, което достатъчно красноречиво издава господарите му. На практика Любчо е в отбора на педофилите, сменящи половете на децата и ежедневно развращаващи ги с гнусна гей пропаганда, защото именно те диктуват статуквото в наши дни.

Разбира се, няма да се унижавам да коментирам в детайли абсурдността на анализите, с които зомбира аудиторията (ако изобщо са негови). Ще спомена само факта, че обръщащият се към зрителите с думите “скъпи кокосови орехи” в “разследването” си показва някаква хвърчаща компютърна графика, според която за 2020 г. и 2021 г. са починали с 30 000 българи повече и я представя за категоричното доказателство, че именно COVID-19 ги е убил. Нужно ли е да пояснявам колко бавноразвиващ трябва да си, за да повярваш на подобна теза или дори да ѝ обърнеш внимание? Тук и дума не може да става за споменаване на разсъждения като кой е правил тази статистика, достоверна ли е, на каква възраст са починалите, страдали ли са от тежки хронични заболявания, отказана ли им е медицинска помощ, ваксинирани ли са били, направена ли им е аутопсия и т.н., подобно дълбокомислие е строго забранено в канала му.

Дадох пример само за едно негово твърдение, а който има нерви да изгледа целия видеоматериал, ще си направи същите изводи и за останалите. Напрмер тези за Украйна, са може би още по нагли и цинични. Работещият за педофилите “инфлуенсър”, докато лансира версията им за случващото се, някак удобно забравя да спомене, че същия украинско-нацистки режим, който безкритично защитава, през 2014 година изби и изгори хиляди невинни граждани, включително българи.

Тук ще спра, защото Любчо не заслужава повече внимание, заслужава нещо друго...


Истината не се страхува от разследване Докладвай