Количка
Sad Face Icon Нямате добавени продукти в количката!
Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Аз и мои близки също пострадахме от COVID-19 ваксината


Postradal
1 1 Член от: 07 окт 2023
Публикувано на 07 окт 2023

След ваксиниране с „Модерна“ март 2021 г. развих автоимунното заболяване псориазис, който прерастна в псориатичен артрит…. Колегата ми след Пфайзер разви автоимунното заболяване Гилен Баре, а майка ми след първа игла на Астра Зенека получи лек инсулт…. Пожелавам им на тези, пропагандиращи ваксинацията с отровите на фармамафията това, което се случи на мен! И не е озлобяване, а справедливост! Хора, интересувайте се от страничните ефекти на предлаганите Ви „лекарства“! За ваша безопасност е!


TheHammerOfGod
14 5 Член от: 18 ное 2021
Публикувано на 17 ное 2023

Благодаря за споделения опит! Със сигурност тази информацията може да спаси много хора от фатална грешка.


Истината не се страхува от разследване Докладвай
Mariam
1 0 Член от: 31 яну 2024
Публикувано на 31 яну 2024

На зет ми ,2019 юни му откриха доброкачествен рак на бъбрек. Направиха му успешна операция в Турция. Беше почнал да се възстановява. След като ваксините станаха задължителни, а той беше съдържател на малък ресторант, без оглед на това че е бил лекуван от рак ,го задължиха да си сложи ваксина ,защото ще затворят ресторанта му. За да спаси дъщеря ми и внуците ,той се принуди да си сложи ваксина. Първата пфайзер. Започна да му става лошо , да отслабва. На 4 ия месец за да му издадат зеления сертификат го принудиха да сложи още една - този път на модерна. Човекът се срина . Почна да пика и да плюе кръв. Върнаха го в болница. Откриха че е се развива някакъв мега скоростен рак /сега го кръстиха турбо - рак/ . За  3 три месеца го изяде. На скенера се виждаше как метастазите изригваха като лавина ,върху кости ,органи .. Всичко изгаряше по пътя си . Лекарите знаеха че причината е ваксините, но казаха на дъщеря ми ,че на този етап от фашизма, нищо няма да направи. Да си пази децата . Сега вече всички знаят какво причиняват ваксините ,но главните престъпници ,продължават да измислят нови начини за геноцида над човечеството. . Бог да прости зет ми ,а ако ми падне един от експериментаторите ,ще му причиня същия рак с голи ръце...


Петя
1 0 Член от: 19 сеп 2023
Публикувано на 04 фев 2024

Жалко за човечеца, но има Господ и той вижда всичко. Задава се Видовден за медицинските фашисти и техните оперирани от човечност слуги!