Количка
Sad Face Icon Нямате добавени продукти в количката!

Форум

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

sclass


Регистриран на: 11.11.2021

Изпрати ми съобщение

Активност

Онкологични заболявания след поставени ваксини

От: TheHammerOfGod(08.01.2023 18:33)

Разбира се, ако търсите в "любимия" ни Google, ще научите точно обратното, че COVID ваксините помагат срещу рак: https://jitc.bmj.com/content/10/3/e004371 Да се смее ли, да плаче ли човек...

Аз точно затова отдавна не ползвам тази педофилска търсачка!


на 08 яну 2023 18:01
Онкологични заболявания след поставени ваксини

От: Nora(06.01.2023 05:11)Но напоследък наблюдавам около мои познати поява на тумори и карциноми след поставени ваксини. Появата е в интервал от 8 месеца до 1година и 6месеца.

Нищо чудно, достатъчно е да прочетеш какво инжектират в тялото на наивните жервти и веднага ще ти стане ясно, че целта е всичко друго, но не и да ги предпазят от някакво заболяване. Една от основните съставки в COVID ваксините е генно модифициран аденовирус от шимпанзе, отглеждан в бъбреци от трупове на абортирани човешки зародиши (това си го пише официално в листовката, не си го измислям). Има още химикали, гъбички, бактерии и какви ли не замърсители. Незнам колко трябва да е тъп или с промит мозък някой, за да си помисли, че ако вкара подобен бъркоч в кръвта си ще стане по-здрав. На практика чрез този сатанински ексеримент масово заразиха човечествто с рак, СПИН и автоимунни заболявания, а последствията тепърва ще ги разбираме.


на 08 яну 2023 18:01