Корзина
Sad Face Icon В вашей корзине нет добавленных продуктов!
Добро пожаловать!

Добро пожаловать на наш форум, полный полезной информации. Общайтесь свободно и заводите бесчисленное количество новых друзей.

Пожалуйста, зарегистрируйтесь, чтобы опубликовать тему и получить полный доступ ко всем функциям.

Аз и мои близки също пострадахме от COVID-19 ваксината


Postradal
1 1 Член от: 07 окт 2023
Опубликовано 07 окт 2023

След ваксиниране с „Модерна“ март 2021 г. развих автоимунното заболяване псориазис, който прерастна в псориатичен артрит…. Колегата ми след Пфайзер разви автоимунното заболяване Гилен Баре, а майка ми след първа игла на Астра Зенека получи лек инсулт…. Пожелавам им на тези, пропагандиращи ваксинацията с отровите на фармамафията това, което се случи на мен! И не е озлобяване, а справедливост! Хора, интересувайте се от страничните ефекти на предлаганите Ви „лекарства“! За ваша безопасност е!


TheHammerOfGod
14 5 Член от: 18 ное 2021
Опубликовано 17 ное 2023

Благодаря за споделения опит! Със сигурност тази информацията може да спаси много хора от фатална грешка.


Истината не се страхува от разследване Сообщить
Mariam
1 0 Член от: 31 яну 2024
Опубликовано 31 яну 2024

На зет ми ,2019 юни му откриха доброкачествен рак на бъбрек. Направиха му успешна операция в Турция. Беше почнал да се възстановява. След като ваксините станаха задължителни, а той беше съдържател на малък ресторант, без оглед на това че е бил лекуван от рак ,го задължиха да си сложи ваксина ,защото ще затворят ресторанта му. За да спаси дъщеря ми и внуците ,той се принуди да си сложи ваксина. Първата пфайзер. Започна да му става лошо , да отслабва. На 4 ия месец за да му издадат зеления сертификат го принудиха да сложи още една - този път на модерна. Човекът се срина . Почна да пика и да плюе кръв. Върнаха го в болница. Откриха че е се развива някакъв мега скоростен рак /сега го кръстиха турбо - рак/ . За  3 три месеца го изяде. На скенера се виждаше как метастазите изригваха като лавина ,върху кости ,органи .. Всичко изгаряше по пътя си . Лекарите знаеха че причината е ваксините, но казаха на дъщеря ми ,че на този етап от фашизма, нищо няма да направи. Да си пази децата . Сега вече всички знаят какво причиняват ваксините ,но главните престъпници ,продължават да измислят нови начини за геноцида над човечеството. . Бог да прости зет ми ,а ако ми падне един от експериментаторите ,ще му причиня същия рак с голи ръце...


Петя
1 0 Член от: 19 сеп 2023
Опубликовано 04 фев 2024

Жалко за човечеца, но има Господ и той вижда всичко. Задава се Видовден за медицинските фашисти и техните оперирани от човечност слуги!